Aktivnosti

Početna / Aktivnosti

Branje pečuraka

Organizovano branje pečuraka uz pomoć stručnog vodiča.CENA:Odrasli 200 dinara,Deca 100 dinara. ..

Više

Šetnje

Divčibare je jedna velika setacka oaza. Gde god da krenete, postoji neka staza za setanje. Mi Vam predstavljamo nekoliko njih:CENTAR-GOLUBAC (40 minuta)Od centra, staza kod crkve skreće desno, pored hotela Maljen. Dalje vodi putem pored odmarališta EPS, a zatim kroz šumu iza koje napušta put i ide livadama, izmedju vikendica. Sve vreme se blago uspinje ili ide ravno, pa je vrlo lagana. Kad se prodju vikendice, dolazi se do raštrkanih, velikih borova. Na jednom od njih je putokaz: levo za P ..

Više

Iznajmljivanje bicikala

Bilo da ste avanturisti ili volite da uživate u laganom pešačenju u prirodi, vožnja bicikala je najbolji način da upoznate Divčibare iz drugog ugla. Planiski vazduh, četinarska šuma, netaknuta priroda i fizička aktivnost su samo neki od razloga da vožnjom bicikala obogatite   CENOVNIK: 1h- 200 RSD 3h- 500 RSD       24h- 1000 RSD, svaki naredni dan cena se umanjuje za 500 RSD po danu. ..

Više

Iznajmljivanje četvorotočkaša

Iznajmljivanje atv – a na 1h iznosi 6000 din. , dok je iznajmvljivanje na 30 min. 3000 din.Takodje postoje i organizovane ture u trajanju od 4h ( sa posetom okolnih planina, reka i jezera, slikanjem fantastičnim predela i dr. ) i njihova cena se kreće od 170 evra po motoru pa na niže ( ukoliko se rentiraju 2 motora cena po motoru će iznositi 150 evra ).Najavu za rentiranje atv – a je neophodno najaviti minimum 24h  ..

Više

Streličarstvo

Ukoliko posedujete sportski duh, volite izazov, potrebu za većom dozom adrenalina okušajte se u plemenitom sportu – streličarstvu!!!Jednočasovni trening vodjen od strane stručnog lica iznosi 1300 din. po osobi.Najavu je neophodno izvršiti minimum 24h ranije.ZA SVE INFORMACIJE POZVATI TELEFON: 0638644707 ..

Više

Obilazak Divčibara vozićem

Razgledanje Divčibara možete upotpuniti vožnjom vozićem. Kreće se iz centra, nekoliko puta dnevno. ..

Više

TV kanali

..

Više

Skijanje

Divcibare ima dve skijaske staze. Jedna je duzine 850 metara i crvene je kategorije. Na njoj skijase prevozi  dvosed i ima vestacko osnezavanje. Druga ski staza je blaga. Duzine je 450 metara, i na njoj funkcionise zicara tanjir. ..

Više
Datum dolaska
Datum odlaska
Odrasli
Deca
Apartman
Vaš email

Rezervacija uspešno poslata!

Datum dolaska
Datum odlaska
Odrasli
Deca
Apartman
Vaš email