Loading...

Pronađite savršeno mesto za uživanje sa Vašom porodicom

Kontaktirajte nas

Igraonica

Da Vaši najmlađi najviše uživaju!

Unutrašnja igraonica za decu

Unutrašnja igraonica

U toku boravka u nasim apartmanima, potpuno besplatno mozete koristi igraonicu za decu. Igraonica je osmišljena i napravljena sa velikom ljubavlju, svaki detalj u igraonici je posebna priča stvarajući jedinstvenu atmosferu koja odiše toplinom. Prepustite vašu decu mašti, neka se raduju svaki dan, neka uživaju u igrama

Unutrasnja igraonica za decu 2
Pogled na igraonicu za decu
Unutrasnja igraonica za decu 2
Pogled na igraonicu za decu

Spoljašnja igraonica

Osim što posedujemo unutrašnju igraonicu poseduijemo igraonicu i napolju, koja se nalazi neposredno pored objekta, tako da u svakom trenutku možete videti vaše dete! Spoljašnja igraonica je ograđena, tako da su deca bezbedna u svakom trenutku.

Spoljasnja igraonica
Igraonica Playstation

Sony Playstation

Ako mislite da je vreme za nekoliko partija Sony Playstation-a vaša deca, a naši mali gosti imaju i tu mogućnost potpuno besplatno na raspolaganjau. Takođe ako želite možete poneti igrice koje vaša deca vole da igraju.

Crtani filmovi

Kod nas vašoj deci sigurno neće biti dosadno! Nakon neiscrpnog igranja u igraonici i možda posle igranja Sony Playstation, verovatno je došlo vreme da se pogleda jedan crtani film. Naš objekat poseduje sateletsku televiziju sa dosta dečijih tv kanala i tv kanala sa crtanim filmovima.

Satelitska tv deciji program