Smeštaj

Početna / Smeštaj

01

Apartman 11

Apartman od 36m2 poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, spavaću sobu(bracni i singl krevet) i dnevnu sobu(ugaona garnitura) sa plazma televizorom i satelitskim programom, kao i terasu sa baštenskom garniturom.


VIŠE

02

Studio 12

Studio od 21m2 poseduje kompletno uređenu kuhinju, kupatilo, francuski ležaj, fotelja na razvlacenje, plazma televizorom i satelitskim programom.


VIŠE

03

Studio 13

Studio od 24m2 poseduje kompletno uređenu kuhinju, kupatilo, francuski ležaj, singl lezaj, plazma televizor i satelitski program.


VIŠE

04

Studio 14

Studio od 22m2 poseduje kompletno uređenu kuhinju, kupatilo, francuski ležaj, dvosed na razvlacenje, plazma televizor i satelitski program, kao i terasu sa baštenskom garniturom.


VIŠE

05

Studio 15

Studio od 30m2 poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, francuski ležaj, plazma televizor, satelitski program.


VIŠE

06

Studio 21

Studio od 27m2 poseduje kompletno uređenu kuhinju, kupatilo, francuski ležaj, singl lezaj i plazma televizor i satelitski program, kao i terasu sa baštenskom garniturom.


VIŠE

07

Studio 22

Studio od 28m2 poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, francuski ležaj, singl lezaj, fotelju na razvlacenje, plazma televizor, satelitski program, kao i terasu sa baštenskom garniturom.


VIŠE

08

Studio 23

Studio od 27m2 poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, francuski ležaj, fotelju na razvlacenje, plazma televizor, satelitski program, kao i terasu sa baštenskom garniturom.


VIŠE

09

Studio 24

Studio od 33m2 poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, francuski ležaj, krevete na sprat, fotelja na razvlacenje, plazma televizor, satelitski program, kao i terasu sa baštenskom garniturom.


VIŠE

10

Studio 25

Studio od 25m2 poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, francuski ležaj, dvosed na razvlacenje,  plazma televizor, satelitski program, kao i terasu sa baštenskom garniturom.


VIŠE

11

Apartman 26

Apartman od 35m2 poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, spavaću sobu(francuski lezaj i kreveti na sprat) i dnevnu sobu(ugaona garnitura), plazma televizor, satelitski program, kao i terasu sa baštenskem garniturom.


VIŠE

12

Apartman 32

Apartman od 30m2 poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, spavaću sobu(francuski lezaj i pomoćni ležaj) i dnevnu sobu(ugaona garnitura), plazma televizor, satelitski program, sony playstation.


VIŠE
Datum dolaska
Datum odlaska
Odrasli
Deca
Apartman
Vaš email

Rezervacija uspešno poslata!

Datum dolaska
Datum odlaska
Odrasli
Deca
Apartman
Vaš email